top of page

Rockabella lansează "Corp Străin"

Pe 28 Iulie, printr-un concert la Backyard Season în Expirat club, Rockabella lansează un nou single.“Corp străin” este un cântec-poveste de dragoste scris de solista Teodora Moroșanu și produs de Bogdan Moroșanu și vorbește despre momentul în care găsești omul ale cărui asimetrii le completează perfect pe ale tale.


Videoclipul filmat de Andrei Apostol aduce povestea acestor asimetrii în planul fizic: Teodora (care a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în 2004) își modelează un corp străin pe care îl urmărim transformându-se si redevenind întreg indiferent de ce se aplică din exterior asupra lui:
Pentru evenimentul de lansare, Rockabella împerechează concertul cu o expoziție de sculptură organizată în colaborare cu Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza în care vor expune lucrări ale elevilor încă în liceu si ale câtorva absolvenți, acum studenți la UNArte.Nu este prima dată când Rockabella expune publicul la alte forme de exprimare artistică:


"La intersecția mai multor forme de artă se întâmplă ceva magic, poveștile prind super-puteri. În anii trecuți am îmbinat muzica noastră cu dansul contemporan, actoria și chiar desenul." -Teodora Morosanu

Concertul de pe 28 Iulie începe la ora 18:00, alături de Rockabella vor cânta si cei de la Melting Dice. Bilete pentru eveniment se găsesc aici.


În vara asta, Rockabella concertează pe scenele festivalurilor Electric Castle (Cluj), Living Rock (Tuzla) si Tam-Tam (Brașov).


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page