top of page

Experiențe de la distanță: Sesiune Foto

Ne pregătim de lansarea unui single nou, o piesă pe care o iubim din tot sufletul și pe care abia așteptăm s-o împărtășim cu voi.


Pentru această lansare ne-am hotărât să facem o sesiune foto cu draga noastră Cristina Oltean, a cărei lentilă ne surprinde în cele mai faine ipostaze încă din 2019.


Cu puțin stress logistic am reușit să alegem data și locația sesiunii foto, astfel încât să putem folosi fotografiile pentru art-workul noului single.


But then...


În perioada asta, am aflat că nu trebuie să ne agățăm prea tare de planuri.


Cu câteva zile înainte de ziua la care trebuia să facem pozele, Cristina e nevoită să intre în carantină, data la care ar fi ieșit fiind prea târzie pentru a mai putea folosi pozele.


Nu aveam nicio alternativă în acel moment - întreg conceptul comunicării se baza pe acest photoshoot.


"Auzi, ce-ar fi dacă..."


Avem norocul fantastic de a ne apropia de oameni care pur și simplu nu se dau bătuți.


Oamenii care iubesc muzica și arta în general: au niște resurse de inventivitate și creativitate incredibile.

Complet random, Cristinei îi vine ideea că ne-am putea face poze noi înșine, ea ghidându-ne prin FaceTime astfel încât rezultatele să semene cât de cât. Din acele poze ea ar fi creat o compoziție pentru art-work. Idee pe care Moro o ia și o duce, evident, mult mai departe (așa cum numai el poate).


Long story short, am amenajat pe repede înainte un spațiu dintr-o garsonieră în care aveam acces, am pus un fundal gri și niște lumini și am conectat-o pe Cristina la cameră via TeamViewer astfel încât putea ea însăși să-i controleze setările și să faca pozele. Apoi, am venit pe rând în studio-ul nostru foto improvizat, și cu Cristina pe linie, am făcut pozele.


Există întotdeauna o cale


A fost o experiență super mișto și un precedent care ne învață că există întotdeauna o cale să ajungi unde vrei, chiar dacă trebuie să ocolești un pic.


Mulțumim din suflet Cristinei nu numai pentru felul în care numai ea știe să ne surprindă, confortul și relaxarea pe care ni le induce atunci când ne pozează și iubirea pe care o arată neobosit muzicii noastre, dar mai ales pentru spiritul ăsta al ei de a nu se lăsa bătută.

În ciuda tuturor lucrurilor, iată-ne aici!Recent Posts

See All

コメント


bottom of page