top of page

I'm With The Band - o altă perspectivă


Noi avem faza asta cu tribul. Oamenii din jurul nostru ne sunt prieteni, colegi de trupă, parteneri de afaceri, confidenți...familie. Gravităm unii în jurul celorlalți oferindu-ne iubire, sprijin și structură. Ca-n orice trib, uneori sunt ciocniri alteori apropieri, se rup ramuri și cresc altele. Așa, creștem împreună. Din tribul nostru face parte Cristina Oltean. Ea este fotograf, foodie și om iremediabil îndrăgostit de muzică. Iată cum a devenit Cristina social media guru pentru Rockabella.

~ Teodora



Cândva prin Martie m-am hotărât să mă înscriu la MEWEM - primul program de mentorship dedicat femeilor din industria muzicală din România.


Mă gândeam de ceva vreme că aș vrea să fac comunicare pentru trupe. Aveam ideea asta că atunci când intri pe profilul de social media al unei trupe, trebuie să simți măcar puțin din experiența de concert și mă frustra că nu găseam asta la niciun artist pe care-l urmăream. Dar ca să pot să mă bag în așa ceva, aveam nevoie de niște "know-how".


Mi-a luat doua săptămâni să-mi fac curaj să le scriu celor de la MEWEM de ce ar trebui să mă aleagă pe mine. După ce am apăsat send și nu mai puteam da înapoi, stând la masa din bucătărie, mildly freaking out cu un pahar de vin în față, iată că-mi scrie Teo să facem niște poze.


Deși trimisesem deja textul, simțeam nevoia să-mi spună dacă e "ok" și pentru că exista deja o relație de “feedback giving” între noi, i-am zis ce nebunie am făcut și i-am trimis - ceea ce poți numi lejer - proza scurtă pe care am scris-o despre mine pentru MEWEM.


A urmat un “Băi, ce-ar fi să faci comunicare, așa cum o vezi tu, pentru Rockabella?”, un “Chiar, ce-ar fi?” și apoi un video call cu toată trupa. Așa că am început împreună să punem la cale “Iată-ne aici”.


Citește aici povestea din culise de la ședința foto pentru "Iată-ne aici"




În Septembrie 2020, la Expirat, am auzit pentru prima data “piesa aia cu cămășile” and I was hooked. La sfârșit de Martie 2021 am aflat că urma să lansăm exact piesa AIA.


Ideea de “iată-ne aici” este incredibil de ofertantă pentru oricine încearcă să gândească o campanie mișto de PR care să se miște cât de cât de la sine, deci ce a urmat a venit cumva natural:






Vara asta am învățat exact așa cum îmi place mie. By doing. Am strecurat niște întâlniri care s-au dovedit super folositoare cu mentorul meu din programul MEWEM - Cristina Bazavan - am scris primul meu comunicat de presă, am lansat a doua piesă cu Rockabella - Corp Străin - am organizat o expoziție de sculptură în cadrul concertului de lansare.


Le-am mulțumit în gând de cel puțin un milion de ori oamenilor din trupa asta că sunt atât de deschiși și că au suportat un newbie - și dacă n-am apucat s-o zic direct, thank you guys!


Concertele. Concertele sunt chestiile alea care îți amintesc de ce faci asta. Pe lângă toate hăhăielile din dubă și în ciuda drumurilor din România care m-au făcut de câteva ori să-mi spun “dude, you are too old for this”, începea concertul și se ducea tot. Se făcea lumină. Dacă cu 5 minute înainte îmi ziceam că nu mai pot de oboseală, well, când urcau oamenii ăștia pe scenă înțelegeam că mai pot și că it’s all so worth it.


Tot vara asta mi-am dat seama că de la ei de pe scenă nu se vede întotdeauna așa cum se vede de la mine. Că uneori, oricât de mișto mi s-a părut mie concertul, s-ar putea ca ei să se dea jos de pe scenă demoralizați și convinși că a sunat prost🤣. N-au reușit niciodată să mă convingă că așa a fost cu adevărat. Nici eu pe ei. Dar asta e pentru că vorbim despre lucruri diferite - fiecare din prisma jobului său: Eu vorbesc despre cum s-a simțit concertul și despre cum a reacționat publicul. Ei vorbesc despre lucruri insesizabile pentru urechile mele.


Am râs mult vara asta. Dacă sunteți aici, probabil sunteți și pe contul Rockabella de Instagram sau de TikTok și v-am mai arătat din nebuniile din dubă și de pe lângă ea, din sala de repetiții, din și de după concerte.

And I’ll keep doing that.

Cristinaaaaaa? 🤣🤣🤣




Recent Posts

See All
bottom of page